Gekoelde Blikken

Gekoelde Blikken

Wat kan hier je verwachten?

In de media vallen me soms dingen op over fotografie (Categorie - zie links: "Foto's in de media"); het levensverhaal van mijn schoonvader ("Maurits Van Neck drijft zijn zaken op" - categorie: "Maurits Van Neck") had hier een plaatsje en wordt nu in afleveringen gepresenteerd evenals mijn bevindingen die ik over het "Boekske" (1770) van de H. Barbara bijeensprokkelde (categorie: H. Barbara").
Samengevat met een flinke knipoog tot "Gekoelde blikken".

Fotografe Carol Verstraete wordt de nieuwe uitbater van café Ons Huis in Baardegem

Foto's in de mediaGeplaatst door Bert Deruyck 20 feb, 2013 16:50:59

Fotografe Carol Verstraete wordt de nieuwe uitbater van café Ons Huis in Baardegem. Ons Huis is zowat de enige horecazaak in Vlaanderen waar de aandeelhouders hun eigen uitbater mogen kiezen. Bron.

Carol was een tijdlang fotografe van Het Nieuwsblad, zo meldt de krant met enige trots. Ze werd vervangen door de redactionele medewerkers die hun bijdragen maar zelf fotografisch moesten illustreren. Tegelijk werden ook lezers uitgenodigd om foto's in te sturen. Wellicht besparingen ...

  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.